Β2Β Πλατφόρμα χονδρικής μόνο για επαγγελματίες . Οι τιμές εμφανίζονται μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη | Εγγραφή | Είσοδος  | Αποθήκη

Cart

210 95 88 188

Εγγραφή Β2Β

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να γίνετε μέλος του B2B Electronics (www.b2belectronics.gr) και να μπορείτε να βλέπετε τις τιμές χονδρική μας.

Κάντε εγγραφή με τα στοιχεία της επιχείρηση σας και μετά από έλεγχο, θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα σας για είσοδο και προβολή των τιμών χονδρικής μας.

Οδηγίες :

Α) Όλα τα νομικά στοιχειά της επιχείρηση σας να συμπληρωθούν με «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ» χαρακτήρες.

Β) Η επωνυμία επιχείρησης προτείνεται να είναι ακριβώς όμοια με την δηλωμένη στην εφορία.

Γ) Προσοχή! το mail χρησιμοποιείται και ως USERNAME όποτε πρέπει να είναι πραγματικό και για να καταχωρηθεί σωστά.

Δ) Αλλαγές στα καταχωρηθέντα στοιχειά της εταιρείας δεν μπορείτε να κάνετε από την φόρμα, οι αλλαγές γίνονται μόνο τηλεφωνικώς.

Ε) Μέσα από το λογαριασμό σας μπορείτε να δηλώσετε δ/νση παραλαβής ή επιπλέον στοιχεία που πιθανόν να θέλετε.

Σε περίπτωση που χρειάζεται να κάνετε κάποια αλλαγή, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο «210 9588188»

Για ολοκλήρωση της διαδικασίας πατήστε  “ΕΓΓΡΑΦΗ”

*ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΦΟΡΜΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΩΣΗ (RELOAD)  ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ BROWSER ΣΑΣ

(Chrome , Firefox, Edge, Safari κλπ)

GDPR -Συμμετέχω στον ιστότοπο αυτό με την συναινεση μου και έχω λάβει γνώση του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679)

Ο νόμος:  Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679) (κλικ εδώ για διάβασμα κανονισμός)-2016) τίθεται σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018 για όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων. Τηρώντας λοιπόν, τους κανόνες εμπιστευτικότητας και απορρήτου, σύμφωνα με τη γενική μας δήλωση περί Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που μπορείτε να βρείτε στους και στους "Όρους Χρήσης" στο www.b2belectronics.gr , θα πρέπει να έχουμε την ρητή σας συγκατάθεσή ώστε να τηρούμε τα στοιχεία σας με σκοπό την επικοινωνία μας μαζί σας με διάφορους τρόπους και μέσα. -Έχοντας διαβάσει το νέο κανονισμό GPDR, κάνοντας εγγραφή δίνω τη συγκατάθεσή μου για τη διατήρηση των παραπάνω δεδομένων που καταχωρώ.